OM OS

I 2010 oprettede RG Rom Gummi afdelingen RG Detectline, hvis sortiment består af røntgen- og metaldetekterbare produkter til produktion af fødevarer og medicin. Produkter, der skal hjælpe den enkelte fødevare- eller medicinalvirksomhed med at skabe tryghed og sikkerhed for renheden af deres produkt.

RG Detectline forhandler både røntgen- og metaldetekterbare produkter i forskellige materialer produceret af erfarne og certificerede underleverandører, og metaldetekterbare gummiprodukter produceret af RG Detectline selv. De produkter, vi distribuerer, består af kontorartikler, hygiejneprodukter samt industrielle

 

produkter såsom kuglepenne, hårnet og sikkerhedsknive. Mens de metaldetekterbare gummiprodukter, vi selv producerer, blandt andet består af transportbånd, pakninger og O-ringe.

Ved at anvende RG Detectlines produkter sammen med enten en røntgen- eller en metaldetektor kan du være sikker på, at dine produkter udelukkende indeholder det, de skal, når de når forbrugeren. Samtidig kan du mindske spildet, hvis uheldet er ude, idet du kan skille kontaminerede varer fra rene varer. På den måde er det ikke længere hele dagens produktion, der går til spilde.

Sidst men ikke mindst lever vores produkter op til de krav om sporbarhed, som både EU og andre nationale direktiver foreskriver. Et af kravene er, at producenterne skal anvende hygiejne- og produktionstekniske redskaber, og at fødevarerne er blevet scannet for fremmedlegemer ved hjælp af enten en metaldetektor eller røntgen, inden de leveres til butikkerne. Krav, som RG Detectline kan hjælpe den enkelte virksomhed med at opfylde.