Produkter

I menuen til venstre finder du en række af RG Detectlines mest populære produkter inddelt efter fire kategorier. Den første kategori indeholder kontorartikler, herunder kuglepenne og regnemaskiner, mens den næste er hygiejneprodukter såsom hårnet og høreværn. Den tredje kategori består af produkter til produktionsprocessen med alt fra transportbånd til knive. Den fjerde og sidste kategori er røntgen- og metaldetekterbare gummiprodukter bestående af blandt andet pakninger og O-ringe.

I produktoversigten under hver kategori findes der flere oplysninger om hvert enkelt produkt, herunder en række specifikationer såsom


anvendelsesmuligheder, varenummer og farvekombinationer. Det er desuden også muligt at downloade en migrationstest for hvert produkt. Foruden de individuelle egenskaber har alle vores produkter det til fælles, at de er nemme at rengøre og brudsikre.

Alt i alt indeholder RG Detectlines sortiment mere end tusind forskellige produkter, og vi er altid klar til at udvikle nye. Så kontakt os endelig, hvis du ikke finder netop det produkt, du mangler, her på siden.