RG Rom Gummi

Rom Gummi, som står bag RG Detectline, har over tredive års erfaring med udvikling og produktion af gummiprodukter. En erfaring vi bruger i RG Detectline i produktionen af metaldetekterbare gummiprodukter til fødevare- og medicinalindustrien.

Gennem de første år fokuserede virksomheden primært på fiskeindustrien med gummiprodukter til garn- og notfiskeri. Siden specialiserede vi os blandt andet også i gummiprodukter til industrien, herunder O-ringe og gribere til robotindustrien, mens et af de nyeste skud på stammen er skibsfendere til offshoreindustrien. Denne mangfoldighed af opgaver med det dertilhørende udviklingsarbejde har givet os en bred erfaring og en dybdegående viden om


produktionen af gummi, hvilket gør, at vi kan give dig den helt rigtige rådgivning hver gang.

Rom Gummi fremstiller både serieprodukter og specialprodukter, og vi er ofte med fra idé over udvikling til færdigt produkt. Dette gælder også for specialprodukterne, uanset om du ønsker mange eksemplarer eller blot et enkelt. Sidst men ikke mindst er fleksibilitet, god service og gedigne løsninger tre vigtige parametre for os i vores samarbejde med dig.

Læs mere om RG Rom Gummi her.